Klantenindex

Pieterskerk Leiden

Logo Pieterskerk Leiden

Monument met een indrukwekkende historie

Hemelhoge kruisbogen en prachtige kunstschatten. De pas gerestaureerde Pieterskerk Leiden is een ontzagwekkend pand met een fascinerende geschiedenis. En dat maakt het een onvergetelijke entourage voor ieder evenement. Of het nu gaat om een grand diner, een congres of een beurs in het koor en het schip, een concert onder de glas-in-loodramen of een vergadering en petit comité in de zeventiende-eeuwse stijlkamer.

De Pieterskerk voor TOT

Na die indrukwekkende historie beleeft de Pieterskerk Leiden een spannend heden. Directeur Frieke Hurkmans stelde organisatorisch en praktisch orde op zaken, zorgde voor een nieuwe website en een indrukwekkende zichtbaarheid op het web. TOT draagt graag een steentje bij.

TOT voor de Pieterskerk

TOT werkt sinds 2010 voor de Pieterskerk. Herinrichting van evenementenplanningssysteem Full House. Advies over de personeelsplanning bij de techniek en de bedrijfsvoering in het algemeen.

De Pieterskerk over TOT

‘Als een bedrijf zoals de Pieterskerk Leiden volop in reorganisatie gaat, is professionele ondersteuning heel hard nodig. Marijcke Voorsluijs en TOT leveren zeer veelzijdige kennis en combineren dat met een ongekende pro-actieve inzet en betrokkenheid. En dat maakt samenwerken ook in moeilijke tijden TOT een feest.’  Frieke Hurkmans, directeur.

De website van de Pieterskerk Leiden:

Screenshot of www.pieterskerk.com

 

Pieterskerk op Facebook
Pieterskerk op Twitter
Pieterskerk op YouTube
Pieterskerk op FlickR

Wat zegt de Pieterskerk op Twitter?