Klantenindex

GPAG – Global Performing Arts Group

Global Performing Arts Group (GPAG)

Netwerkers in de internationale podiumkunsten

JG Baggerman en Lucienne van der Mijle richtten in 2011 in Amsterdam GPAG op. De afkorting staat voor Global Performing Arts Group. Het is een netwerkorganisatie voor theatergezelschappen, producenten, agenten en programmeurs over de hele wereld. Theaters op zoek naar bijzondere programmering, makers die in een ander deel van de wereld voet aan de grond willen krijgen en bijvoorbeeld ambassades die culturele uitwisseling willen stimuleren zijn er klant.

Global Performing Arts Group is de internationaal agent van Nederlandse gezelschappen als The Ashton Brothers, Percossa en Jakop Ahlbom.

GPAG voor TOT

Met JG Baggerman, voormalig vennoot van Van Baasbank & Baggerman, deelt TOT een lange en kleurrijke historie vol internationale tournees. Grootschalig en bescheiden, braaf en ruig, eenmalig optreden en wereldtournee – we sloegen er ons doorheen en losten ook de ingewikkeldste kwesties samen op. Persoonlijke sympathie en een zakelijke klik zijn de stevige basis voor toekomstige samenwerking met GPAG.

TOT voor GPAG

TOT volgt GPAG vanaf de start van het bedrijf en ondersteunt waar nodig bij de internationale producties. Semianyki in 2013 is de eerste gezamenlijke tournee. TOT inventariseert wat het gezelschap nodig heeft, legt dat naast wat de theaters hebben. Verzint de mooiste oplossing voor alle partijen, huurt apparatuur in, regelt een technicus en maakt een Nederlandstalige technische lijst. En houdt uiteraard de vinger aan de pols.

GPAG over TOT

‘In haar nog prille bestaan heeft GPAG nu alweer een aantal keer met TOT samen gewerkt. Iedere keer blijkt weer dat zo’n samenwerking een aanzienlijke afname van stress-momenten tot gevolg heeft.  De hele technische afhandeling wordt door hen overgenomen op de gebruikelijke professionele en deskundige wijze. Ook de begeleiding tijdens de tournee zorgt er voor dat alles zonder problemen verloopt. Wij vertrouwen er op dat we nog vele jaren van de TOT diensten gebruik zullen maken.’ GPAG (Global Performing Arts Group), JG Baggerman, Lucienne van der Mijle

De website van GPAG:

Screenshot of www.gpag.nl

GPAG op Facebook
GPAG op Twitter

Wat zegt GPAG op Twitter?