Inspiratie

Uurtje sparren

Uurtje sparren is: in een ontspannen setting een uur de tijd nemen om samen een netelige kwestie te ontwarren.

Uurtje sparren

Zoiets bijvoorbeeld:

  • Je denkt over een CRM-systeem maar je bent ook niet helemaal tevreden over je kaartverkoopsysteem. En de website kan ook beter. Waar begin je? Pak je alles tegelijk aan of stap voor stap?
  • Je werkt met een planningssysteem dat een bevriende nerd helemaal op maat heeft gemaakt. Heerlijk, maar wat als die nerd onder de tram komt, ziek wordt, of geen tijd of geen zin meer heeft? Moet je dan naar een nieuw systeem, en ben je dan alles kwijt, of zijn er bedrijven die je verder helpen met je huidige systeem?
  • Je hebt subsidie gekregen voor een professionaliseringsslag en wilt graag je slimme Excelsheets inruilen voor ‘echte’ software. Is een totaalsysteem handig, en bestaat dat überhaupt, of zoek je voor elk stukje bedrijfsvoering een apart programma?
  • Je hebt het gevoel dat je niet uit je planningsprogramma haalt wat de leverancier in het begin beloofde. Dat knaagt, maar wat nu? Deugt het systeem niet, of doe jij iets niet goed?

Een uurtje brainstormen kan je verder helpen. Leg je situatie aan me voor omdat ik de culturele wereld ken als mijn broekzak. Omdat ik kritische vragen stel, en je kan vertellen hoe anderen dit aanpakken. Uiteraard strikt vertrouwelijk en zonder verdere verplichtingen. Gewoon via Zoom of een ander fijn online communicatiemiddel. De 100 euro die je dat kost haal je er dubbel en dwars uit.

Iets voor jou of je team? Of wil je zo’n uurtje cadeau geven aan een collega? Neem contact op!