Inspiratie

De TOT nieuwsbrief van 14 oktober 2015

Herfst! Marketingnieuws, een nerdy online training en hoge cancan-benen in Moulin Rouge. Op verzoek zet ik vanaf nu de nieuwsbrief ook op de site

Lees …

Zoekmachineoptimalisatie: 20 hardnekkige fabels

Hoe komt je site hoog in de zoekresultaten bij Google? Zo in elk geval niet. Goeie mix van praktische en technische (on)waarheden.

Marketing – Disney tries to solve its popularity problem

People “can’t spend money when they are waiting in lines” – ook een reden om te zorgen dat de rijen niet te lang worden. Disney heeft het al geprobeerd met hogere prijzen maar daar werd de drukte niet minder van …

Kaartverkoop – Dynamic pricing in The MAC, Belfast

Je kunt hier een artikel downloaden over hoe het nieuwe theater The MAC in Belfast samen met adviesbureau Baker Richards experimenteerde met dynamic pricing, balancerend tussen vraag en aanbod, meer omzet en betaalbaar theater.

Websites – Personalisatie voor het Chassé Theater

Met liquid content kun je je website persoonlijker maken voor verschillende bezoekers. Lees hier hoe Netvlies het toepast voor het Chassé Theater.

Marketing – Five ways to attract new arts audiences

Lees hoe Manchester Camerata meer, en vooral nieuw publiek binnenhaalde met een mix van strategie, communicatie en techniek.

Bezoek …

Vanaf 19 oktober – Data to Insight: An Introduction to Data Analysis

Aan de studie! Doe je mee? “This course is a hands-on introduction to statistical data analysis that emphasises fundamental concepts and practical skills.”

21 oktober, Amsterdam – Creëer een gezonde financieringsmix

Stichting Cultuur+Ondernemen organiseert een training waarin het creëren van een goede financieringsmix centraal staat. “Alle financiële bronnen voor een culturele instelling komen aan bod.”

Geniet …

Nederlandse Dansdagen – The Battle: klassiek versus streetdance

Als afsluiter van de Nederlandse dansdagen hadden we toch zó iets cools: een battle in een streetdance club! NTR maakte er een film van: dansers van Scapino Ballet en Introdans worden gevolgd bij het leren van de battle-kunst. En natuurlijk zie je de battle zelf. Bekijk hier de film!

28 t/m 30 oktober in Luxor Rotterdam en de 31e in Venlo – Moulin Rouge The Ballet

Moulin Rouge van The Royal Winnipeg Ballet uit Canada is een verhaal over een liefde die wordt gevoed door de passie van de stad, het centrum van liefde en poëzie. Grote cast, grote decors – feestje, TOT doet de techniek!

8 oktober t/m 3 januari, Mauritshuis Den Haag – Selfies uit de Gouden Eeuw

In het Mauritshuis zevenentwintig van de mooiste zelfportretten uit de bloeiperiode van de Hollandse schilderkunst in de tentoonstelling Hollandse zelfportretten. En wist je dat Het Mauritshuis klant is van TOT?

9 oktober t/m 6 januari – Alberto Burri @ Guggenheim

Als een retourtje New York er niet in zit kun je toch naar de Alberto Burri expositie in het Guggenheim Museum. Online zit je er met je neus bovenop. Kies links in het menu een werk, en zoom van het totaaloverzicht tot de kleinste details.

10 oktober t/m 31 januari, Amstelveen – Miró & CoBrA

Met meer dan 80 werken van Joan Miró voor het eerst in 59 jaar een grote Miró tentoonstelling in Nederland.

Schrijf je in voor de TOT nieuwsbrief!