Klantenindex

Theater Aan de Slinger

Logo Theater Aan de Slinger

Theater ingebed in de lokale cultuur

Naast het treinstation van Houten ligt Theater Aan de Slinger. Een sfeervol en compact theater met een professionele en brede programmering. Van cabaret tot toneel, van muziek tot film. Het theater wordt daarnaast veelvuldig gebruikt door amateurverenigingen die er hun voorstelling of concert geven. Een muziekschool en een middelbare school gebruiken de onderwijslokalen boven de theaterzaal. Al met al een levendige en bijzondere plek in de Houtense samenleving.

Theater Aan de Slinger voor TOT

Theater Aan de Slinger is één van de kleinste organisaties in het klantenbestand van TOT. Maar daarom niet minder geliefd. Het gebouw is met liefde ingericht, zowel voor als achter de schermen. Van die zorgvuldigheid is het bedrijf doortrokken. Er wordt hard en met veel toewijding gewerkt om met minimale middelen een maximaal effect te bereiken. TOT helpt graag.

TOT voor Theater Aan de Slinger

TOT werkt sinds 2006 voor Theater Aan de Slinger. Hulp bij het uitzoeken van een kaartverkoopprogramma en een evenementenplanningsysteem. Applicatiebeheer voor evenementenplanningssysteem Artifax Event en de koppeling met kaartverkoopprogramma Active Tickets in samenwerking met Cramgo.

Theater Aan de Slinger over TOT

Terwijl de eerste paal van ons nieuwe theater nog geslagen moest worden en voorstellingen in Houten nog te zien waren in de raadszaal van het gemeentehuis zijn wij met de automatisering aan de slag gegaan. Tussen alle aanbieders van kassasystemen bleek Active Tickets het systeem te zijn dat wij voor ogen hadden. Vrij van kosten per kaartje, alles via internet etc. Daar hoorde ook planningssoftware bij. We hebben gekozen voor Event. Via de Stadsschouwburg Utrecht kwamen we in contact met Marijcke. De samenwerking klikte meteen. Marijcke kan een perfecte inschatting maken van de kwaliteiten van de organisatie zelf en waar haar eigen deskundigheid noodzakelijk is. Met als gevolg, zelfstandig werkende medewerkers die de software snel onder de knie krijgen en geen peperdure rekeningen!’ Arjen Berendse, directeur.

De website van Theater Aan de Slinger:

Screenshot of www.theateraandeslinger.nl

 

Theater Aan de Slinger op Facebook
Theater Aan de Slinger op Twitter

Wat zegt Theater Aan de Slinger op Twitter?