Klantenindex

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Logo Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Hedendaagse podiumkunst in historische gebouwen

Twee prachtig verbouwde en gerestaureerde gebouwen in het centrum van Haarlem. De Philharmonie, het concertgebouw van Haarlem, is gelegen achter de Grote Markt. Aan het Wilsonsplein ligt de Stadsschouwburg, die na een jarenlange verbouwing in september 2008 door Máxima werd heropend.

De Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem voor TOT

De Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem is een voorbeeld van succesvol cultureel ondernemerschap: na twee kostbare restauraties is een gezond bedrijf opgebouwd dat populaire producties afwisselt met experiment, en waar commerciële verhuringen even vanzelfsprekend zijn als artistieke programmering. TOT voelt zich thuis bij die ondernemersgeest met een hart voor cultuur.

TOT voor de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

TOT werkt sinds 2005 voor de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. Implementatie en applicatiebeheer voor evenementenplanningssysteem Artifax Event. Projectmanagement van de gecombineerde website van Stadsschouwburg en Philharmonie, ontworpen door Thonik en gebouwd door Peppered. Stroomlijning van het werkproces rondom commerciële verhuringen. Advies over nieuwe media. Koppelingen tussen Artifax Event, website en kaartverkoopsysteem Provenue Max in samenwerking met Tickets.com en Peppered. De roosters van horeca en techniek van de Stadsschouwburg & Philharmonie worden in Uurwerk Online gemaakt.

De Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem over TOT

‘Duizelt het u soms ook van de verschillende automatiseringssystemen en alle data die daar uit komt en hoe dat allemaal met elkaar te combineren? Als het gaat over plannen, kaartverkoop en organiseren knoopt TOT het met kennis van zaken voor u aan elkaar en dat geeft een heel gerust gevoel!’ Jaap Lampe, algemeen directeur.

De website van de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem:

Screenshot of www.theater-haarlem.nl

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem op Facebook
Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem op Twitter

Wat zegt de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem op Twitter?