Klantenindex

ITA (Internationaal Theater Amsterdam)

Logo ITA

Spraakmakend theaterpodium

ITA, voorheen Stadsschouwburg Amsterdam, is van oudsher het belangrijkste theaterpodium van Nederland. Spraakmakende eigen producties en (internationale) voorstellingen gaan hier in première. Ook presenteert ITA toonaangevende festivals, waaronder Julidans en het Holland Festival. Voor festivals als Brandhaarden zoekt ITA samenwerking met prominente en vernieuwende podia in Europa.

ITA voor TOT

ITA is altijd in voor vernieuwing en niet bang voor knuppels in het hoenderhok. Een grand café in de voormalige entree, de eerste met dynamic pricing bij populaire voorstellingen en spraakmakende ITALives in coronatijd en daarna. Vind ervan wat je wilt – saai is het in elk geval niet. TOT houdt wel van dynamiek en reuring.

TOT voor de ITA

TOT werkt sinds 2006 voor ITA. Onderzoek naar de personeelsplanning bij de theatertechniek. Applicatiebeheer voor evenementenplanningssystemen Artifax Event en Prompt, en kaartverkoopsystmemen Provenue Max en SRO. Inrichting en beheer van narrowcastingsysteem Infocaster. De uitrol van nieuwe Office versies en heldere managementinformatie. Coördinatie van webprojecten en -koppelingen in samenwerking met Basic Orange, Headline Interactive en Bravoure.

ITA over TOT

‘Als je wilt dat een project vakkundig, met groot enthousiasme en nauwkeurigheid wordt gemanaged, dan moet je Marijcke hebben.’ Karin Sommerer, hoofd Marketing&Communicatie

De website van ITA:

Screenshot of ita.nl

 

ITA op LinkedIn
ITA op Facebook
ITA op Twitter
ITA op YouTube
ITA op Instagram

Wat zegt ITA op Twitter?