Klantenindex

Dancing on the Edge

Logo Dancing on the Edge

Eigentijdse kunst uit een tumultueuze regio

Het Dancing on the Edge festival toont eigentijdse podiumkunst uit een tumultueuze en fascinerende regio: het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Dans, theater en muziek aangevuld met films, installaties, nagesprekken, debatten en lekker eten. Kijk door de ogen van een jonge generatie geëngageerde makers uit deze regio en zie wat hen beweegt. 

Dancing on the Edge voor TOT

Een bijzonder internationaal festival met theatermakers die onder moeilijke omstandigheden in landen als Iran, Palestina en Tunesië toch niet anders kunnen dan mooi werk maken. TOT levert er graag een bijdrage aan hen in Nederland met open armen te ontvangen en een plaats te bieden voor ontmoetingen tussen makers die elkaar in hun eigen land niet mogen bezoeken.

TOT voor Dancing on the Edge

Het team van TOT werkt sinds 2013 voor het festival en neemt de productie en techniek voor haar rekening. Visa, verzekeringen, onderdak, begeleiding en vervoer voor artiesten en technici. Licht, geluid, video, boventiteling en decor. Nederlandse technische fiches, Nederlandse technici die een mondje over de grens spreken, en risico-inventarisaties voor alle voorstellingen. In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Hier zie je alle producties onder de hoede van TOT.

De website van Dancing on the Edge:

Screenshot of dancingontheedge.nl

 

Dancing on the Edge op Facebook
Dancing on the Edge op Twitter
Dancing on the Edge op YouTube

Wat zegt Dancing on the Edge op Twitter?