Klantenindex

Nederlandse Dansdagen

Logo Nederlandse Dansdagen 2019

In één weekend het rijke aanbod van de Nederlandse dans

Van urban dance tot klassiek ballet, van gerenommeerde choreografen tot aanstormend talent. Een spannend en divers programma met dansvoorstellingen die je bij de keel grijpen, die rust en verstilling bieden of die interessante kruisbestuivingen aan gaan. Ieder jaar begin oktober in Maastricht.

De Nederlandse Dansdagen voor TOT

Een festival van drie dagen, met zoveel verschillende dansvoorstellingen als maar mogelijk is, en nog meer. Het Gala van de Nederlandse dans, de uitreiking van de landelijke dansprijzen, een workshopprogramma, video-installaties, een feest, en niet te vergeten de NTR televisie die opnamen maakt voor een later uit te zenden programma. TOT houdt van die snelkookpan.

TOT voor de Nederlandse Dansdagen

TOT verzorgt sinds 2009 de technische coördinatie van het festival. Neemt deel aan de samenstelling van het programma, bewaakt het budget, ondersteunt de locaties bij de productionele voorbereiding, heeft het laatste woord over planning en inhuur van mensen en materiaal. De voorstellingen staan in Theater aan het Vrijthof, AINSI, de Toneelacademie, het Derlon Theater, de Timmerfabriek en op vele andere (on)mogelijke locaties in Maastricht.

De website van de Nederlandse Dansdagen:

Screenshot of nederlandsedansdagen.nl

 

Nederlandse Dansdagen op Facebook
Nederlandse Dansdagen op Twitter
Nederlandse Dansdagen op YouTube
Nederlandse Dansdagen op Instagram

Wat zegt de Nederlandse Dansdagen op Twitter?