Uurwerk personeelsplanner

Uurwerk Online – koppelingen

Bij TOT zijn we voorstander van koppelingen tussen verschillende applicaties, en als ICT projectmanagers hebben we er veel ervaring mee. Ook voor ons eigen product Uurwerk Online hebben we al diverse koppelingen gebouwd. 

Evenementenplanning

Je kunt in Uurwerk Online alle evenementen met de hand aanmaken. Maar als je al een evenementenplanningssysteem hebt is het logischer om ze te importeren via een koppeling. Dat scheelt je veel tijd, en voorkomt dat je personeel op de verkeerde dag inplant, of vergeet op een verandering in te spelen.

We hebben voor onze klanten koppelingen gemaakt met Artifax Event en iTheatre. Een koppeling met Yesplan ligt op de plank, te wachten op de eerste organisatie die er gebruik van gaat maken.

Uurwerk Online koppeling evenementen

Zo’n koppeling importeert elke nacht, of zo vaak als je zelf ‘op de knop drukt’, alle evenementen in de afgesproken periode, met daarbij alle gegevens die je nodig hebt om je rooster te maken. Het idee is dat je als roostermaker niet meer zelf in het evenementenplanningssysteem hoeft te kijken, maar alles voor het rooster in Uurwerk Online bij elkaar hebt. In het Logboek zie je precies wat er veranderd is zodat je je rooster kunt aanpassen aan een wijziging in datum, tijd of bijvoorbeeld aantal bezoekers.

Verloning

Voor de verloning van de medewerkers hebben we heel wat rapportages gebouwd, maar we hebben ook een koppeling met payrollbureau Staffable. Uit Uurwerk Online rolt een overzicht van de ingevulde en goedgekeurde uren dat direct in hun systeem wordt ingelezen. Ook een mooi voorbeeld van een koppeling die tijd bespaart en fouten uitsluit.

En verder?

Wij zien uit naar het moment waarop we kunnen gaan koppelen met externe urenregistratiesystemen (‘prikklokken’), en met applicaties ten behoeve van business intelligence. Want als we ergens warm voor lopen dan is het integrale managementinformatie voor onze klanten. Wij zijn er klaar voor!

Neem contact op voor een goed gesprek over koppelingen – het is ons favoriete onderwerp.

Kijk eerst onder de motorkap van Uurwerk Online.