Klantenindex

Stadsschouwburg Amsterdam

Logo Stadsschouwburg Amsterdam

Spraakmakend theaterpodium

De Stadsschouwburg is van oudsher het belangrijkste theaterpodium van Nederland. Spraakmakende (internationale) voorstellingen gaan hier in première. Ook presenteert de Stadsschouwburg toonaangevende festivals, waaronder Julidans en het Holland Festival. Voor festivals als Brandhaarden zoekt de Stadsschouwburg samenwerking met prominente en vernieuwende podia in Europa.

De Stadsschouwburg Amsterdam voor TOT

De Stadsschouwburg is altijd in voor vernieuwing en niet bang voor knuppels in het hoenderhok. Een grand café in de voormalige entree, dynamic pricing bij populaire voorstellingen en een Sinterklaasgala voor volwassenen. Vind ervan wat je wilt – saai is het in elk geval niet. TOT houdt wel van dynamiek en reuring.

TOT voor de Stadsschouwburg Amsterdam

TOT werkt sinds 2006 voor de Stadsschouwburg. Onderzoek naar de personeelsplanning bij de theatertechniek. Applicatiebeheer voor evenementenplanningssysteem Artifax Event en kaartverkoop- en fondsenwervingsprogramma Provenue Max. Inrichting en beheer van narrowcastingsysteem Infocaster. De overgang naar een nieuwe Office versie en een virtuele werkomgeving. Managementinformatie en coördinatie van webprojecten in samenwerking met Basic Orange en Headline Interactive.

De Stadsschouwburg Amsterdam over TOT

‘Als je wilt dat een project vakkundig, met groot enthousiasme en nauwkeurigheid wordt gemanaged, dan moet je Marijcke hebben.’ Karin Sommerer, hoofd Marketing&Communicatie

De website van de Stadsschouwburg Amsterdam:

Screenshot of www.stadsschouwburgamsterdam.nl

 

Stadsschouwburg Amsterdam op LinkedIn
Stadsschouwburg Amsterdam op Facebook
Stadsschouwburg Amsterdam op Twitter
Stadsschouwburg Amsterdam op YouTube
Stadsschouwburg Amsterdam op FlickR

Wat zegt de Stadsschouwburg Amsterdam op Twitter?