Inspiratie

Uurwerk Online kennismakingsdag op 21 september 2015

Uurwerk Online is het rooster- en urenregistratieprogramma van TOT voor bedrijven in de culturele sector. Het is een compleet instrument voor alles wat met roosters en uren te maken heeft. We hebben het programma gebouwd vanuit onze eigen praktijkervaring, samen met collega’s uit theaters en evenementenbedrijven. En nu is Uurwerk Online klaar om de wereld in te gaan.

Uurwerk Online kennismakingsdag 21 september 2015

Daarom nodigen we je graag uit voor de Uurwerk kennismakingsdag op 21 september 2015 voor collega’s uit de theater-, muziek- en evenementenwereld. 

Waarom een Uurwerk Online kennismakingsdag?

In de tijd dat we de basis bouwden, maar ook toen we bezig waren om met onze eerste klanten de puntjes op de i te zetten, hingen we het bestaan van Uurwerk Online niet aan de grote klok. Maar nu is het zo ver: Uurwerk Online is uit de luiers, is de puberteit goed doorgekomen, is een prachtig volwassen softwarepakket geworden waar een team van acht mensen aan werkt, en iedereen mag het weten.

De tamtam doet zijn werk: met regelmaat geven we uitleg over en demonstraties van het programma aan geïnteresseerden. Op het filmpje dat we begin april maakten regende het enthousiaste reacties. Niet alleen uit Nederland maar ook uit het buitenland, en ook uit onverwachte sectoren. Dat is natuurlijk fijn en bemoedigend, maar tegelijkertijd willen we voorkomen dat de mensen voor wie we het programma hebben gemaakt de boot missen. Vandaar dat we speciaal voor hen eenmalig deze kennismakingsdag organiseren.

Wat kun je verwachten?

In drie uur krijg je een indruk van het programma, in een demonstratie op hoofdlijnen gevolgd door praktische workshops voor horeca-, techniek- en kassaplanners en directeuren. Het hele proces komt aan de orde: de beschikbaarheid van de medewerkers, de werkzaamheden, het inroosteren volgens wet en cao, de communicatie met de medewerkers, het invullen van gewerkte uren en het vertalen daarvan in saldi en overzichten. Ook kun je aan gebruikers vragen hoe het werken met Uurwerk Online in de dagelijkse praktijk bevalt, en wat het programma hen oplevert.

Gratis en vrijblijvend

Vanzelfsprekend is deelname aan deze dag gratis en vrijblijvend. Verwacht geen gladde verkooppraatjes, maar een grondige uiteenzetting over de problematiek rond roosters en uren zoals we die kennen uit de sector, en het antwoord dat wij erop formuleerden. De nadruk ligt op de inhoud, op wat jij kunt doen met behulp van onze expertise.

Praktisch

Praktisch gaat het als volgt in z’n werk. We organiseren twee sessies van drie uur: 10:00-13:00 en 14:00-17:00. In drie uur krijg je een goede indruk, maar je bent van harte welkom om langer te blijven. Voor de inwendige mens wordt gezorgd – je bent van harte uitgenodigd om mee te lunchen of te blijven borrelen. De locatie: Theater Kikker, Ganzenmarkt 14 in Utrecht.

Gemist? Neem contact op voor een afspraak.