Technische productie

Rannel Theatre Company (Verenigd Koninkrijk)

Rannel Theatre Company is een creatieve samenwerken tussen twee zeer getalenteerde en veelzijdige performers, JoeyD en Matt Bailey.

Matt studeerde voor zijn professionele danscarrière Drama en Film aan de Manchester Metropolitian Universiteit. Hij was als breakdancer te zien op het Notting Hill Carnival, Shepherd’s Bush en de Brixton Academy. Ook deed hij mee aan de UK Breakdance Championships en speelde hij in een aantal stukken, off-Broadway en wereldwijd. Matt is ook actief als DJ en heeft de laatste tien jaar opgetreden in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Amerika. In samenwerking met DJ Para heeft hij een aantal succesvolle cd’s uitgebracht.

Joey D is een ware hiphopartiest die de b-boy cultuur al bijna een decennium lang uitvoert. Op 26jarige leeftijd heeft Joey D naamsbekendheid opgebouwd in het Verenigd Koninkrijk vanwege de originaliteit van zijn dansen en zijn agressiviteit in battles, welke de ruwheid van de hiphopcultuur representeren. Naast het geven van lessen en workshops tourt Joey D langs theaters en scholen en neemt deel aan competities in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Amerika.

www.rannel.co.uk

Foto's

Foto ranneldeep Foto Rannel New jan 2012
Producties
 
Seizoen 2012-2013
Foto Rannel Theatre Company - Flhip Flhop