Technische productie

Paper Tiger Theater Studio (China)

Beijing Paper Tiger Theater Studio is een onafhankelijk theatergezelschap. Regisseur Tian Gebing werkt met zowel professionele als niet professionele komieken. Tiger Paper Theater Studio is een van de gezelschappen die het hedendaagse onafhankelijk theater in China vandaag de dag representeert. Tian Gebing haalt zijn inspiratie uit het dagelijks leven, hiermee voedt hij zijn gedachten voor zijn creaties. Al zijn werken verleggen de grenzen van het theater, met als doel het bereiken van een liberale theatrale uitvoering. Zijn werken stellen vragen bij de definitie van performance, rollen, acteurs en karakters.

Sinds 2003 treedt het Beijing Paper Tiger Studio internationaal op, op festivals als het Hong Kong Arts Festival, het Singapore Arts Festival, het Zurich International Theater Festival en in diverse alternatieve gelegenheden zoals het Tokyo Heiner Muller Theater en het Antwerp Monty Theater.

site.douban.com/166415/

Links

Artikel over de voorstelling “Cool

Recensie over “The Masses

Recensie over “Cool

Foto's

Foto res03_attpic_brief Foto COOL_PT_055-Version-2 Foto "COOL", a work by Tian Gebing performed by Paper Tiger Theater Studio at the Chaoyang Cultural Center, Beijing, China. Foto Cool
Producties
 
Seizoen 2013-2014
Foto Paper Tiger - Reading