Klantenindex

Het Zuiderstrandtheater

Logo Zuiderstrandtheater

Maak het mee aan zee

Het Zuiderstrandtheater, voorheen de Philipszaal en het Lucent Danstheater, zijn een concertzaal en een danstheater onder één dak. Het Residentie Orkest en het Nederlands Danstheater als huisgezelschappen. De Nieuwe Kerk als externe locatie. Een agenda vol voorstellingen, concerten en evenementen. Tijdelijk op een prachtige plek aan het strand van Scheveningen. Ministeries en ambassades huren de zalen of foyers, politieke partijen vieren er de overwinning of verdrinken het verlies. Buiten zijn regelmatig festivals.

Het Zuiderstrandtheater voor TOT

De combinatie van (klassieke) muziek en dans, theaterprogrammering en commerciële activiteiten zorgt voor mooie uitdagingen bij het omgaan met planningssoftware. We houden allemaal van de puntjes op de i, ook als daar een lange adem voor nodig is. Dat schept een band.

TOT voor het Zuiderstrandtheater

TOT werkt sinds 2008 regelmatig voor het Zuiderstrandtheater. Applicatiebeheer, trainingen en rapportages voor evenementenplanningssysteem Artifax Event. Een koppeling met OPAS, het planningssysteem dat het Residentie Orkest gebruikt, zorgt ervoor dat de planning van het orkest, inclusief alle namen van de stukken en de uitvoerenden, automatisch in de planning van het theater verschijnt, en van daaruit op de website en in de verschillende brochures komt. Deze koppeling is gerealiseerd in samenwerking met Dörte van Kooten van Sola Support.

De website van het Zuiderstrandtheater:

Screenshot of www.zuiderstrandtheater.nl

 

Het Zuiderstrandtheater op Facebook
Het Zuiderstrandtheater op Twitter
Het Zuiderstrandtheater op YouTube
Het Zuiderstrandtheater op Instagram

Wat zegt Het Zuiderstrandtheater op Twitter?