Klantenindex

Westergasfabriek

Logo Westergasfabriek

Ruimte voor creatieve, culturele en innoverende ondernemers.

Op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad vind je op de Westergasfabriek gerenoveerde industriële gebouwen, creatieve ondernemers en fijne (eet)café’s in een een modern vormgegeven park. Op het terrein staan beroemde gebouwen als de Gashouder en het Transformatorhuis. Er is alle ruimte voor evenementen als beurzen, congressen, bruiloften, workshops, diners, festivals en modeshows. Vaste klanten zijn AwakeningsManuscripta, de Affordable Art Fair en het Holland Festival.

De Westergasfabriek voor TOT

De bv die de evenementenlocaties verhuurt is een kleine organisatie met een grote slagkracht en een enorm netwerk. Gedreven medewerkers, een stevige ICT omgeving en een gezonde belangstelling voor nieuwe technieken en media maken dat TOT er zich thuis voelt.

TOT voor de Westergasfabriek

TOT werkt voor deze klant sinds 2008. Verzorgt applicatiebeheer voor evenementenplanningssysteem Artifax Event en kaartverkoopprogramma Z-Tickets. Maakt managementinformatie, adviseert over nieuwe media, geeft trainingen en coördineert webprojecten.

Westergasfabriek agenda

In 2009 is een (besloten) online agenda gelanceerd: een webapplicatie door middel waarvan alle huurders op het terrein, handmatig of geautomatiseerd, hun activiteiten met elkaar en met Stadsdeel, politie en brandweer delen. De publieksevenementen uit deze agenda worden automatisch geplaatst in de agenda op de site.

De Westergasfabriek over TOT

‘Marijcke is een multitasker met veel kwaliteiten en kennis van zaken. Georganiseerd en gestructureerd pakt ze projecten, vraagstukken en problemen aan om deze zo optimaal mogelijk tot een oplossing te brengen. Ze denkt mee, stelt daarbij de juiste vragen, sluit nooit mogelijkheden of nieuwe ideeën uit en is objectief en zakelijk waar nodig. Haar toegankelijkheid, resultaatgerichte drive en optimisme maken werken met Marijcke een prettige ervaring.’  Joram Albus, Accountmanager Events.

De website van de Westergasfabriek:

Screenshot of www.westergasfabriek.nl

Westergasfabriek op LinkedIn

Westergasfabriek op Facebook

Westergasfabriek op Twitter

Westergasfabriek op FlickR

Wat zegt de Westergasfabriek op Twitter?