Uurwerk personeelsplanner

Uurwerk Basis

Uurwerk Basis

Doelmatig en overzichtelijk volgens de regels personeel inplannen op evenementen en de gewerkte uren registreren. Dat is Uurwerk, het personeelsplanningsprogramma van TOT.

Uurwerk basis rooster

De basisversie is een compact computerprogramma, geprogrammeerd in Excel, bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote theater- en evenementenbedrijven. Het is ontworpen om zo’n 10 tot 15 mensen in te roosteren op werkzaamheden op verschillende locaties. Meer kan, maar dit is waar de scherm- en printlay-outs van Uurwerk basis op gemaakt zijn. Een compleet maandrooster past op je scherm en is op één A4 te printen. Managementinformatie is in het hele traject snel te raadplegen: saldoberekeningen, verlof- en overurenstanden rollen er zo uit. 

Uurwerk is meer

Maar Uurwerk is meer dan aan een computerprogramma. TOT adviseert, begeleidt en assisteert (nieuwe) gebruikers bij installatie, scholing en het gebruik. Heb je speciale wensen, dan regelt TOT de technische aanpassingen. Ook met het opleiden van planners heeft TOT ruime ervaring. Want bij het maken van een evenementgestuurd rooster komt heel wat kijken: elk evenement stelt eigen eisen, elke medewerker heeft wensen en voorkeuren, wet en cao stellen paal en perk aan de werktijden en de directie wordt niet blij van overwerk. TOT neemt planners graag bij de hand.

Uurwerk is ondanks deze service aanzienlijk minder kostbaar dan de reguliere pakketten en bovendien veel makkelijker in het gebruik. Dit komt doordat alle overbodige functionaliteit ontbreekt. Uurwerk Basis is gebouwd voor Stadstheater Zoetermeer waar het tot volle tevredenheid wordt gebruikt, net zoals in De Lievekamp in Oss en bij de Stadspodia Leiden.

Lees alle details over Uurwerk basis.

Lees over de verdere ontwikkeling van Uurwerk.