Uurwerk personeelsplanner

Uurwerk Basis – voor theaters

Hoe Uurwerk Basis werkt

Het openingsscherm van Uurwerk Basis is een voorstellingenlijst die je voedt vanuit een voorstellingsdatabase of zelf samenstelt: zaal, omschrijving, het benodigde personeel voor, tijdens en na de voorstelling en de begin- en eindtijd van alle werkzaamheden. Extra kolommen voor bijvoorbeeld vleugel of balletvloer zijn snel toe te voegen. Uurwerk basis voorstellingenlijst

Snel inroosteren

In het volgende scherm rooster je de mensen in, waarbij Uurwerk iedereen automatisch de juiste begin- en eindtijd geeft, rekening houdt met pauzes en controleert of het gewenste aantal mensen is ingeroosterd. Ook kun je iemand los van de voorstellingen inroosteren of een afwijkende begin- of eindtijd meegeven.

Direct controleren

Tijdens het inroosteren controleert de software op de voorwaarden uit de CAO Nederlandse Podia. Van elke overtreding krijg je direct een melding op het scherm, zodat je meteen aanpassingen kunt doen. Uurwerk basis roostermaken

Managementinformatie

Uurwerk geeft aan hoeveel uren iemand ingeroosterd is, per dag, per week of welke periode dan ook. Het aantal vrije dagen en weekends is direct zichtbaar. Als de gewerkte tijden afwijken van de roostertijden, zijn die snel te corrigeren, waarna een overwerkberekening plaatsvindt aan de hand van een zelf in te stellen percentage. Uurwerk houdt verlof- en compensatietotalen bij en toont die in heldere overzichten.

Statistiek – prognose, geplande en gewerkte tijden

Zodra de programmering bekend is zet je met een paar handelingen een prognose in elkaar waarin je precies ziet hoe het werk is verdeeld over zalen en maanden.

Uurwerk Basis prognose

Zodra de medewerkers zijn ingeroosterd zie je in een vergelijkbare lay-out de verdeling van hun uren over bijvoorbeeld verschillende typen activiteiten. Per voorstelling of evenement zie je direct de geplande, en na afloop de gewerkte uren van alle medewerkers.

De kleine lettertjes

De software is gebouwd voor Microsoft Office. Het programma is niet compatibel met Open Office.

Download alle schermvoorbeelden van Uurwerk Basis voor een theater in een pdf.

Lees over de verdere ontwikkeling van Uurwerk.

Lees over Uurwerk Basis voor gezelschappen.

Lees verder over service, abonnement en kosten.