Uurwerk personeelsplanner

Uurwerk Basis – voor gezelschappen

Hoe het programma werkt

Je begint met een lijst van theaters waar je regelmatig speelt, en vult per theater de reistijd vanuit de standplaats in. Dan vul je een lijst met producties: de naam, de voorstellingslengte, de benodigde op- en afbouwtijd bij middag- en avondvoorstellingen.

Direct controleren

Tijdens de boekingsperiode vul je in welke productie wanneer in welk theater speelt. Uurwerk controleert direct op de voorwaarden uit de cao voor reizende gezelschappen. Van elke overtreding krijg je een melding op het scherm, zodat je meteen aanpassingen kunt doen. 

Uurwerk basis speellijst

Snel inroosteren

In het volgende scherm geef je aan welke technicus of kleedster aan welke productie meewerkt. Uurwerk geeft iedereen automatisch de juiste begin- en eindtijd geeft en rekening houdt met reistijden en pauzes. Vanzelfsprekend kun je iemand ook los van de voorstellingen inroosteren of een afwijkende begin- of eindtijd meegeven.

Managementinformatie

Uurwerk geeft aan hoeveel uren iemand ingeroosterd is, per dag, per week of welke periode dan ook. Het aantal vrije dagen en weekends is direct zichtbaar. Als de gewerkte tijden afwijken van de roostertijden, zijn die snel te corrigeren, waarna een overwerkberekening plaatsvindt aan de hand van een zelf in te stellen percentage. Uurwerk houdt verlof- en overwerktotalen bij en toont die in heldere overzichten.

Uurwerk basis managementinformatie

De kleine lettertjes

De software is gebouwd voor Microsoft Office. Het programma is niet compatibel met Open Office.

Download alle schermvoorbeelden van Uurwerk Basis voor een gezelschap in een pdf.

Lees over Uurwerk Basis voor theaters.

Lees verder over service, abonnement en kosten.