Klantenindex

Flamenco Biënnale Nederland

Flamenco Biennale

Rijke flamencotraditie in volle beweging

De top en voorhoede van de flamenco verzamelt zich in Nederland voor de Flamenco Biënnale. De Biënnale nodigt dansers, choreografen, zangers en gitaristen uit die met hun visie de eeuwenoude dans- en muziekvorm levend houden en van deze tijd maken. 

De Flamenco Biënnale voor TOT

Artistiek directeur Ernestina van de Noort heeft zorgvuldig gebouwd aan een reputatie van vernieuwing en onverwachte combinaties. Ze programmeert bij voorkeur geen kant en klare voorstellingen maar verleidt makers tot samenwerking, daagt hen uit over de eigen grenzen te kijken. Op de Flamenco Biënnale Nederland gebeuren dingen die verder nergens gebeuren. TOT heeft daar jarenlang met plezier en toewijding aan meegewerkt.

TOT voor de Flamenco Biënnale

TOT verzorgde van 2008 tot en met 2017 de technische productie van de Biënnale. Onderhandelde met de groepen over hun wensen, en vertaalde die naar de mogelijkheden van de locaties en het budget van het festival. De voorstellingen stonden onder andere in Muziekgebouw aan ’t IJ, het Bimhuis, de Rotterdamse Schouwburg, Stadsschouwburg Amsterdam, het Zuiderstrandtheater en De Melkweg. Hier zie je alle Biënnale-producties onder de hoede van TOT.

De Flamenco Biënnale over TOT

‘Onleesbaar en abracadabra. De hoofdbrekens die de taal der technische riders iemand kan geven lost Marijcke ‘TOT’ op. Haar vertalingen zijn helder in de gewenste talen. Haar enthousiasme en inzet een onmisbaar ingrediënt bij het (voor)bereiden van een festival met hoge eisen.’ Ernestina van de Noort, artistiek directeur.

De website van de Flamenco Biënnale:

Screenshot of www.flamencobiennale.nl

 

Flamenco Biënnale op Facebook
Flamenco Biënnale op Twitter
Flamenco Biënnale op YouTube
Flamenco Biënnale op FlickR

Wat zegt de Flamenco Biënnale op Twitter?